Kjøpsinformasjon

Hyggelig at du fant frem til vår sporty nettbutikk. Her finner du informasjon om våre betingelser.


Alle priser inkluderer 25% moms (15% på kosttilskudd).
Vi behandler dessverre ikke ordre under kr 200,-.
Om du bestiller varer som er ventet inn frem i tid, vil vi sende ordren din samlet når alt er på lager.
Ved bestilling, godtar du automatisk våre betingelser.

Vi tar forbehold om at fargene kan avvike fra foto. Ved hvert produkt vil du vanligvis finne mål/størrelse. Vi oppfordrer til å sjekke mål på produktene, fordi det er ofte vanskelig å oppfatte størrelsen ved kun å se på bilde.

Betaling
1. Bankkort / Kredittkort: Transaksjonen vil ikke bli belastet før varen er sendt fra oss. Vi benytter 3D-Secure betalingsløsning som er verifisert av Visa og MasterCard. Vi registrerer ingen personlige opplysninger om din transaksjon. All informasjon foregår mellom deg og din bank.
2. Faktura: Du kan betale med faktura, og få 14 dager betaling. Fakturaløsning er levert av Klarna og krever kredittgodkjenning. Det er derfor viktig at alle dine kontaktopplysninger stemmer med folkeregistret. Hos Klarna er det også mulig å legge opp delbetalingsordninger på dine fakturaer.

Vi benytter Klarna sin løsning for bankkort/kredittkort og faktura i vår nettbutikk.

short-blue.png

Frakt og levering
Ordrer fra oss sendes FRAKTFRITT med Posten, dersom ordrens totalbeløp er høyere enn kr. 500,- inkl. mva.
Fraktkostnaden ellers, er kr. 69,- inkl. mva. 
Du kan også bestille varer og hente selv i vårt butikkutsalg (vi holder av varene i 10 dager). Se her for butikkutsalgets åpningstider

Lagerførte varer pakkes og sendes i løpet av 1-2 virkedager. Bestillingsvarer sendes normalt innen 4 virkedager, dersom annet ikke er oppgitt.
Dersom du bestiller både lagervarer og bestillingsvarer, sendes disse normalt samlet.

Ordre
Mottatt ordre er bindene. Falske ordrer vil bli politianmeldt. Svindel og annen kriminell virksomhet vil bli strafferettslig forfulgt.

Uavhentede pakker
Dersom kjøper ikke henter ut en pakke som er bestilt med faktura, vil kjøper bli belastet med minimum kr 400,- for tur/retur frakt og ekspedisjonsgebyr.(har vi hatt ekstra omkostninger pga at pakken er stor, vil gebyret øke deretter) Etter 10 dagers betalingsfrist vil kravet bli sendt til vårt inkassobyrå uten videre varsel.
Er ikke en pakke hentet ut til tiden og den går i retur til oss, så vil kjøper bli belastet med tur/retur frakt om pakken skal sendes på nytt igjen.

Reklamasjon
Ta kontakt med oss så snart som mulig ved reklamasjon og vi ordner det snarest.

Utland
Vi leverer kun til Norge.

Angrefrist
Hos oss har du åpent kjøp i 30 dager. Om du ønsker å bytte/returnere noe trenger du ikke oppgi noen grunn til oss. Returomkostninger dekkes av kjøper. Ved retur av varer skal varen(e) returneres i den stand den ble mottatt i, ubrukt og i original emballasje. Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet til deg.
Vår returadresse er: Treningstoy.no, Frakkagjerdvegen 90, 5563 Førresfjorden.
Angrerettskjema ligger som vedlegg i ordrebekreftelse med e-post, men kan også lastes ned her.

Om du har spørsmål om andre ting, er du alltid velkommen til å ta kontakt på e-post: info@treningstoy.no eller telefon: 0047 45199860.


Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×