Big Mass Gainer 3000g Sjokolade

Big Mass Gainer 3000g Sjokolade
Varenr.
11144
Lager
Fjernlager
Pris
kr 499,00
  • Fri frakt over kr. 500,-
  • Rask levering
  • Høykvalitets produkter

Kvantumsrabatt

Loading...
Big Mass Gainer fra PF
Big Mass Gainer er det ultimate produktet for deg som ønsker å gå opp i vekt – med en presis blanding av energigivende karbohydrater og muskelbyggende proteiner så er dette produktet hjørnesteinen i enhver vektøkning. Hver porsjon Big Mass Gainer inneholder 31 g proteiner og hele 79 g karbohydrater som vil komme godt med da optimal vektøkning krever et høyt inntak av de riktige næringsstoffene og tilstrekkelig med kalorier.
 
Å effektivt tilføre kroppen energi og næring er ett av nøkkelpunktene ved et sunt kosthold. Big Mass Gainer inneholder mellomkjedete fettsyrer som er raskt tilgjengelige etter inntak og sørger for at kroppen blir tilført det den trenger, og at du får den effekten du ønsker.
 
Tips
Bland Big Mass med sjokolademelk for en ekstra god smak med mer næring.
 
Anbefalt bruk
Bland 125 g Big Mass Gainer i 3-4 dl vann eller melk. Bruk Big Mass Gainer som mellommåltid 2-3 ganger daglig. Dette vil hjelpe deg til å nå det høye kalorinivået du trenger pr dag for å øke i vekt. Inntak av Big Mass Gainer rett etter fysisk aktivitet/trening er veldig viktig for å oppnå ønsket effekt.
 
Komposisjonen av Big Mass Gainer
Proteinkomponentene i Big Mass Gainer er utelukkende basert på høykvalitetskilder som myseprotein og melkeprotein – samt hurtigopptakelig, hydrolysert myseprotein. Fettsyrene i Big Mass Gainer er av typen MCT (Medium-chain triglycerides) som gjør at de tas opp av kroppen veldig raskt.
 
Allergeninformasjon
Inneholder melkekomponenter og soya lecitin.
Kan inneholde spor av egg og hvete (gluten).
 
Viktig informasjon
Dette produktet er et næringskonsentrat.
Dette produktet skal ikke erstatte et variert kosthold
Produktet oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktvurderinger

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×